Op zondag 21 mei brengen Esther Linssen, Marijke Lemmerman en Jaap Eilander een programma met als thema ‘A Tribute to Jane Austen’. Daarin laten zij het publiek kennismaken met de wereld van deze beroemde Engelse schrijfster in de vorm van een liederenprogramma gebaseerd op de vocale en instrumentale muziek uit haar tijd en muziekstukken die zij zelf verzamelde en uitvoerde.

De voorstelling vindt plaats op het sfeervolle Landgoed Kleine Noordijk in Wilp (Gelderland). De stukken worden afgewisseld door bijpassende voordrachten van Engelstalige teksten uit het werk van Jane Austen door Marijke Lemmerman, die haar medewerking verleende aan de serie Kasteelconcerten rondom Jane Austen en aan het Austen-bal in Kasteel De Cannenburgh, georganiseerd door de Jane Austen Society Nederland.

Info en reserveren
Het programma begint om 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur). Deelname bedraagt €20 (€ 15 voor vrienden van Stichting Cultuur Kleine Noordijk) en is inclusief koffie/thee en 1 consumptie. Voor meer informatie en reserveren bezoek je de website van SCKN.