Waar kocht Jane Austen haar thee? Waarom hield ze zo van de kust in Dorset? Wie waren de mannen in haar leven? En waarom vond ze pas in Chawton de rust om te schrijven? Maak kennis met Jane Austen onder vier ogen tijdens de lezing die Anke Werker en Karin Quint op zondagmiddag 2 april 2017 geven bij boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg.

Anke Werker is schrijfster van de roman Jane Austen, onder vier ogen. Karin Quint schreef de reisgids Het Engeland van Jane Austen. Samen nemen ze je tijdens deze lezing over ‘everything Austen’ mee naar het Engeland zoals Jane dat kende en laten ze je ervaren hoe haar leven eruit zag in Bath, Londen en Chawton. De lezing begint om 14.30 uur. Na afloop is er thee met lekkernijen en gelegenheid tot signeren.

Info en aanmelden
Datum: zondag 2 april 2017
Locatie: Gianotten Mutsaers, Emmapassage 17, Tilburg
Begin lezing: 14.30 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: Stuur een e-mail o.v.v. Jane Austen lezing met daarin je naam en het aantal personen naar info@gianottenmutsaers.nl.