kickstarter-cover-met-button-last-chanceDe Kickstarter campagne om een Engelse vertaling van Het Engeland van Jane Austen uit te geven is bijna afgelopen. Aanstaande woensdag 7 december, om 10.51 uur, moeten wij ons doel bereikt hebben. Het is in zicht, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Help je mee?

Wat houdt het in?

Op 7 november zijn we van start gegaan met een crowdfunding-actie via Kickstarter. Dit is een platform voor designers, kunstenaars, schrijvers en andere creatievelingen om geld in te zamelen door een product via voorinschrijving te verkopen. Als wij ons doel halen, wordt Het Engeland van Jane Austen vertaald en geproduceerd. ‘Backers’ (zoals de mensen heten die een project steunen) die gekozen hebben voor een exemplaar van het boek, krijgen die naar verwachting in juli 2017 thuisgestuurd.

Help je mee?

We hebben nog een extra laatste ‘push’ nodig om ons doel te bereiken. Als we a.s. woensdag om 10.51 uur ons doel niet hebben gehaald, vervallen alle toezeggingen en komt de Engelse vertaling er niet.
Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!

Je kunt meehelpen op de volgende manieren:

  • Door de link van het Kickstarter project de komende dagen meerdere keren te delen op social media en te vertellen waarom dit boek er moet komen. Dit is de link: http://kck.st/2fuhfJJ
  • Door zelf te ‘pledgen’, het project te steunen. Vind je het leuk om zelf een exemplaar te hebben van de gids in het Engels? Of wil je jouw naam in het boek zien staan? Je kunt op Kickstarter kiezen uit verschillende ‘rewards’, iets wat je in ruil voor je ‘pledge’ krijgt. Je kunt ook een gift doen, dat kan al vanaf €1!
  • Door het project persoonlijk onder de aandacht te brengen bij iemand van wie jij denkt dat die het interessant zal vinden.

Even wat malligheid

Om iedereen in strijdvaardige stemming te krijgen, maakten we eerder deze week onderstaand filmpje. Zet je geluid lekker hard!