omslag Jane Austen onder vier ogenVorige week verscheen de roman Jane Austen, onder vier ogen van Anke Werker, columniste bij JaneAusten.nl. Van uitgever Ambo|Anthos mogen wij 5 exemplaren weggeven van dit prachtige en ontroerende boek over Jane en Cassandra Austen. Doe mee aan onze prijsvraag!

Over Jane Austen, onder vier ogen

De uitgever schrijft:

Jane Austen, onder vier ogen van Anke Werker is een prachtige historische roman voor fans van Love & Friendship, De Jane Austen-leesclub, Downton Abbey en Landgoed Longbourn.

Wat als er van de schrijfster van Pride & Prejudice een dagboek bewaard was gebleven? Vanaf het moment dat Jane Austen zich in 1809 samen met haar familie vestigt in Chawton, Hampshire, neemt haar carrière als schrijver een vlucht. Om deze periode vast te leggen begint Jane een dagboek. In 1843 kijkt Cassandra Austen terug op haar leven. Niemand had kunnen vermoeden dat Jane na haar dood in 1817 een beroemdheid zou worden. Jane Austen, onder vier ogen gunt je een kijkje in het leven van Jane en Cassandra Austen. Hoewel de verhaallijnen zijn ontsproten aan de fantasie van de schrijver, zijn veel elementen op waarheid gebaseerd. Anke Werker is uitgever en schrijver, en columnist bij JaneAusten.nl.

Doe mee en maak kans op een exemplaar van Jane Austen, onder vier ogen

Wil jij kans maken op 1 van de 5 exemplaren die wij mogen weggeven van Ambo|Anthos? Beantwoord dan de volgende vraag:

In Jane Austen, onder vier ogen beschrijft Anke Werker op liefdevolle wijze de relatie tussen Jane en haar zus Cassandra. Hoeveel zussen had Jane Austen in totaal?

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met zondag 20 november. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Sorry, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen.