love-friendship_dvd-coverOp 4 november verschijnt de Austen-verfilming Love & Friendship in Nederland op dvd en bluray, met daarop ook een exclusief interview met regisseur Whit Stillman en een ‘Making Of’-featurette.
Van distributeur Cinéart mogen wij 3 dvd’s weggeven onder onze lezers. Doe mee aan onze prijsvraag!

Waar gaat Love & Friendship over?

Love & Friendship is een vilein en fris liefdesdrama gebaseerd op Jane Austens nooit eerder verfilmde brievennovelle. Lady Susan (Kate Beckinsale) trekt tijdelijk in bij haar schoonzus. Samen met haar Amerikaanse hartsvriendin Alicia (Chloë Sevigny) bekokstooft ze sluwe plannetjes om zichzelf en haar dochter aan een echtgenoot te helpen. De mannen in haar leven blijven blind voor haar doortrapte gedrag. Regisseur Whit Stillman (Metropolitan, The Last Days of Disco) geeft het oer-Britse, aan het eind van de achttiende eeuw gesitueerde verhaal een bruisende impuls.

Lees onze recensie

Ben je benieuwd naar wat wij van Love & Friendship vonden? Lees dan onze recensie.

Maak kans op een dvd van Love & Friendship!

You too can now enjoy my tiny green balls in the comfort of your own home whenever it takes your fancy!

acteur Tom Bennett (Sir James Martin) op Twitter

Van Cinéart mogen bij 3 van onze bezoekers blij maken met een dvd van Love & Friendship. Om kans te maken, hoef je alleen in het formulier onderaan dit bericht je gegevens achter te laten en antwoord te geven op de volgende vraag:
Op welke briefnovelle van Jane Austen is Love & Friendship gebaseerd?

Je kunt meedoen tot zondag 23 oktober 22.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden op de website genoemd.
Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Bekijk de trailer


Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.