omslag-frontaal-jane-austen-onder-vier-ogen-2De roman waar ‘onze’ Anke Werker, die je kent van de Lieve J-columns, jarenlang hard aan gewerkt heeft, verschijnt begin november bij uitgever Ambo|Anthos. Jane Austen, onder vier ogen is een intiem dubbelportret van Jane Austen en haar zus Cassandra. Op zaterdag 5 november is er een feestelijke boekpresentatie bij boekhandel Livius de Zevensprong in Tilburg. En we hebben goed nieuws: jij mag ook komen!

De boekpresentatie begint om 16.00 uur en duurt tot ca. 19.00 uur. Je vindt boekhandel Livius de Zevensprong aan de Nieuwlandstraat 27 in Tilburg. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar publiciteit@amboanthos.nl o.v.v. Presentatie Jane Austen, onder vier ogen. Je kunt je ook telefonisch aanmelden via 020 524 54 11.

De boekpresentatie

De boekpresentatie wordt geopend door de uitgever, waarna Anke Werker het eerste exemplaar van Jane Austen, onder vier ogen uitreikt. Vervolgens wordt Anke door mij (Karin) geïnterviewd over haar boek en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop van het ‘officiële’ gedeelte kun je een praatje maken met de schrijfster en jouw exemplaar van haar roman laten signeren.
Heb je een regency-kostuum en vind je het leuk om dat voor deze gelegenheid aan te doen? Vooral doen!

Over Jane Austen, onder vier ogen

Wat als er van de schrijfster van Pride & Prejudice een dagboek bewaard was gebleven? Vanaf het moment dat Jane Austen zich in 1809 samen met haar familie vestigt in Chawton, Hampshire, neemt haar carrière als schrijver een vlucht. Om deze periode vast te leggen begint Jane een dagboek. In 1843 kijkt Cassandra Austen terug op haar leven. Niemand had kunnen vermoeden dat Jane na haar dood in 1817 een beroemdheid zou worden. Jane Austen, onder vier ogen gunt je een kijkje in het leven van Jane en Cassandra Austen. Hoewel de verhaallijnen zijn ontsproten aan de fantasie van de schrijver, zijn veel elementen op waarheid gebaseerd.

Benieuwd naar het boek?

Hieronder vind je een voorpublicatie om je alvast kennis te laten maken met Jane Austen, onder vier ogen. Wil je verder lezen? Het boek ligt op 3 november in de boekwinkels. Je kunt het bij Bol.com alvast reserveren!