lyme-park-literatureSamen met historica en reisleidster Marieke Schröder begeleid ik (Karin Quint) in 2017 (het grote Jane Austen jubileumjaar!) weer 2 Jane Austen busreizen naar Engeland. We zijn druk bezig om het programma vorm te geven, maar we kunnen wel al wat tipjes van de sluier oplichten. Tijdens deze reis, die als thema Pride and Prejudice heeft, zullen we onder meer de Peak District bezoeken. Ga je met ons mee?

Alvast wat informatie

We zijn nog bezig met de voorbereidingen, maar kunnen wel alvast wat informatie kwijt. Let op: dit is onder voorbehoud.

  • 6-daagse reis met luxe touringcar
  • Vertrekdata: 17 en 29 juni 2017
  • Inclusief nachtboot Hoek van Holland-Harwich
  • Prijs: wordt later bekend
  • Locaties: o.a. Lyme Park (Pemberley P&P ’95), Chatsworth (Pemberley P&P ’05), Burghley House en/of Belton House (Rosings P&P ’05 en ’95), Stoneleigh Abbey
  • Reisorganisatie: Garden Tours
  • Opstapplekken: wordt later bekend

Wanneer kun je boeken?

De reis wordt georganiseerd door reisorganisatie Garden Tours. Je kunt naar verwachting in december 2016, rond de feestdagen, via hun website boeken. De Jane Austen-reizen die Marieke en ik in 2015 begeleidden, waren binnen enkele weken volgeboekt. Het is dan ook aan te raden niet te lang met boeken te wachten zodra de reizen online staan.

Hou me op de hoogte!

Wil je een berichtje per e-mail als er meer informatie over deze reis bekend is? Laat dan je naam en e-mailadres achter in onderstaand formulier. Dan houden wij je op de hoogte. Let op: soms verdwijnen onze e-mailberichten in spamfolders, hou daarom zelf ook deze website en die van Garden Tours in de gaten. Je kunt er ook voor kiezen om je te abonneren op onze nieuwsbrief.