Reisgids Het Engeland van Jane AustenGoed nieuws: deze week is bij uitgever Gottmer de tweede druk van de Dominicus thema-reisgids Het Engeland van Jane Austen verschenen. En we mogen van de uitgever twee exemplaren verloten onder onze bezoekers. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een exemplaar!

Eerste druk

De eerste druk van Het Engeland van Jane Austen verscheen in het voorjaar van 2014, onder veel belangstelling in de media. Er zijn inmiddels al veel Nederlandse en Belgische Janeites met de gids onder de arm naar Engeland gegaan om hun eigen Jane Austen pelgrimage te maken. Deze week is de tweede druk van Het Engeland van Jane Austen van de persen gerold.

Wat is er veranderd?

Het gaat hier om een geactualiseerde druk: openingstijden, adressen van websites etc. zijn geüpdatet, maar de beschreven locaties zijn hetzelfde gebleven. Omdat we van verschillende gebruikers van de eerste druk hoorden dat er behoefte was aan een overzichtskaart van Engeland, is die in deze tweede druk toegevoegd.

Maak kans op een exemplaar

Wil jij kans maken op een exemplaar van de reisgids? Vul dan onderaan dit bericht je gegevens in. Dat kun je doen tot en met 9 augustus 20.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden bekendgemaakt op deze site. Let op: je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Niet wachten?

Wil je de reisgids snel in huis hebben? Je kunt de tweede druk nu ook in onze webshop bestellen (gratis verzending). Je kunt hem dan begin augustus in je brievenbus verwachten.

Doe mee!

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.