longbourn-banner

De literaire workshop die de Jane Austen Society Nederland afgelopen zaterdag zou houden, is verplaatst naar zaterdag 25 juni. Dan wordt onder leiding van universitair docent Paul Franssen het boek Longbourn van Jo Baker besproken.

Over het boek

In Jane Austens boeken komen bedienden niet of nauwelijks voor. Toch speelden ze achter de schermen een belangrijke rol. In de roman Longbourn (in het Nederlands vertaald als Landgoed Longbourn) laat Jo Baker op meeslepende wijze zien hoe het leven voor de bedienden in Longbourn eruit moet hebben gezien. Nieuwsgierig? Lees onze recensie of ons interview met schrijfster Jo Baker.

Meedoen?

Datum: zaterdag 25 juni 2016
Aanvangsttijd: 13.15 uur (zaal open 13.00 uur)
Locatie: Noorderlichtkerk, Shalomzaal
Adres: Bergweg 92/B, 3707AE Zeist
Kosten deelname: 10 euro per persoon

Let op: Reserveren is noodzakelijk en deelname alleen op basis van vooruitbetaling.
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@janeaustensociety.nl

Op zoek naar het boek?

Bestel het boek in het Engels of in het Nederlands bij Bol.com.