Camilla-Belle-From-Prada-to-Nada-movie-image-1Televisiezender RTL5 zendt dinsdag 5 januari de film From Prada to Nada uit. Deze moderne ‘latino’-bewerking van Jane Austens Sense and Sensibility speelt zich af in het hedendaagse Los Angeles. De film begint om 20.30 uur.

Waar gaat de film over?
RTL5 schrijft:
De zusjes Mary en Nora leiden een zorgeloos luxeleventje in Beverly Hills, tot hun vader plotseling overlijdt en hij hen met alleen maar schulden achterlaat. Berooid trekken de meiden in bij hun tante in een Mexicaanse wijk van Los Angeles.
Vooral de verwende Nora weet niet hoe ze zonder Prada verder moet. De zussen ontdekken echter langzamerhand dat geld niet alles is en dat rijkdom in vele andere dingen te vinden is.
Ze bouwen een nieuw leven op, waarbij de liefde een handje helpt.

Benieuwd? Bekijk de trailer