geelvinck-rodekamerMuseum Geelvinck Hinlopen Huis aan de Herengracht in Amsterdam sluit op 20 december voorgoed zijn deuren. Om afscheid te nemen van dit stadspaleis, organiseert de Nederlandse Jane Austen Society er op zaterdag 19 december een Christmas Regency Ball.

Dansen worden die avond begeleid door historisch dansdocent Frank Perenboom en de muziek wordt verzorgd door pianoforte-pianiste Kaoru Iwamura. Gedurende de avond worden er regency-stijl hapjes geserveerd.

Datum en tijd: zaterdag 19 december van 19.00 uur tot 23.30 uur
Locatie: Museum Geelvinck Herengracht 518 017 CC Amsterdam
Dresscode: Jane Austen/Regency/Empire
Kosten deelname: 60 euro per persoon, dit is inclusief koffie/thee en lekkers bij ontvangst en food of the era tijdens de avond. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Je kunt je voor deze avond aanmelden bij de Jane Austen Society via info@janeaustensociety.nl.