hightealiciousOp vrijdag 27 november geef ik (Karin Quint) in het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht een lezing over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen. Na afloop van de lezing serveert Hightealicious een heerlijke High Tea in de Maaskamer. Voor deze bijeenkomst die om 10.30 uur begint, zijn nog slechts 8 kaarten beschikbaar. Reserveer vandaag nog via Hightealicious, tel. 06 11727791, e-mail info@hightealicious.nl. Deelname kost € 39,95 per persoon.

Programma
De lezing begint om 10.30 uur. Ik vertel over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen en over de bijzondere filmlocaties die voor de verfilmingen van haar werk zijn gebruikt. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips voor je eigen Austen-pelgrimage. Om 12.00 uur kun je aanschuiven voor de lekkerste high tea van Nederland, namelijk die van Hightealicious!

Reisgids
Het is mogelijk, voor wie dat wil, om voor of na de lezing de reisgids ter plekke aan te schaffen, ik neem een voorraadje mee. Wil je zo lang niet wachten? Bestel ‘m dan in onze webshop!

Over het Dordts Patriciërshuis en Hightealicious
Het Dordts Patriciërshuis is een prachtig museum, ingericht in laat-18de-eeuwse stijl, waar het lijkt alsof de bewoners net even de deur uit gegaan zijn voor een boodschap. In dit intieme huismuseum krijg je een indruk van een Dordts patriciërshuishouden aan het einde van de 18e eeuw.

Sinds mei van dit jaar kun je in dit schitterende pand genieten van een authentieke High Tea, verzorgd door Hightealicious. Chef Joan Buitenhuis maakte eerder furore met de lunchroom Coffeelicious (nummer 1 in de Misset Koffie top 100), en vanaf nu kun je dus ook terecht bij het Dordts Patriciërshuis voor haar heerlijke lekkernijen.