received_921502401238149Wil jij je eens in de tijd van Jane Austen wanen? Doe dan mee aan het nieuwe evenement van Stichting Revérence! Op 12 maart 2016 houdt de stichting – die is opgericht door bezoekers van JaneAusten.nl – een regency hunting party. Een jachtfeestje in regency-stijl, maar dan zonder bloedvergieten. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, dus zoals Mrs Bennet zou zeggen: Make haste, make haste!

Op de website van Revérence staat:
Het jachtseizoen is begonnen! De welgestelde dames en heren hebben intrek genomen op hun buitenplaatsen. Overdag wordt er gejaagd, maar ook in de avond wil men graag vertier. Daarom nodigt Stichting Revérence op 12 maart 2016 al hun vrienden en kennissen uit voor een jachtfeest op Kasteel Vorden. Na een dag jagen of een koetsentocht langs de velden, trekt het selecte gezelschap zich terug in de gezellige eetkamer van het kasteel om te genieten van een heerlijk diner. Natuurlijk zou deze soiree niet compleet zijn zonder dat er gedanst wordt. Dus na het diner gaan alle meubels aan de kant en kunnen de voetjes van de vloer.

Koop je tickets
Lees meer over het programma op de website van Stichting Revérence en koop daar snel je kaarten!