uktv-death-comes-to-pemberley-8Vanavond zien we op de Vlaamse zender Eén de laatste aflevering van Emma (22.20 uur). Maar niet getreurd, want Eén gaat nog even verder met het Jane Austen thema. Volgende week vrijdag, 14 augustus, wordt de eerste aflevering van de mini-serie Death Comes to Pemberley uitgezonden, om 22.15 uur.

Moordenaar Wickham?
Death Comes to Pemberley is een vervolg op Pride and Prejudice, geschreven door de inmiddels overleden misdaadauteur P.D. James. We zien hoe het de Darcy’s vergaat, zes jaar na hun huwelijksdag. De rust op Pemberley wordt ruw verstoord doordat er een moord wordt gepleegd. Is George Wickham de dader?

Bestellen op dvd
De serie bestaat uit drie delen, die op opeenvolgende vrijdagavonden worden uitgezonden. Geen zin om te wachten? Je kunt de dvd bestellen in onze webshop.