Emma en Mr. Knightley

Emma en Mr. Knightley

De Vlaamse zender Eén gaat komende week eindelijk verder met het uitzenden van de mini-serie Emma uit 2009. Aanstaande vrijdag, 31 juli, is de derde aflevering te zien. Die begint om 22.25 uur.

Waar gaat de aflevering over?
We zien hoe het verder gaat met Emma’s pogingen om de mensen uit Highbury aan elkaar te koppelen. In de programmagids van Eén staat:

Emma plaagt Mr. Knightley met Jane, maar hij houdt de lippen stijf op elkaar. Samen met Frank besluit Emma een bal te organiseren. Ze vraagt zich af of ze verliefd is op Frank, maar na het bal is ze vrijwel zeker van niet. Emma verveelt zich wel nu ze het koppelen officieel heeft afgezworen. Mr. Knightley stelt voor om een dagtrip te maken naar Box Hill, in de hoop dat een verandering van omgeving haar goed doet. Hij vertelt Emma ook dat hij denkt dat Frank en Jane een geheime relatie hebben. Emma weigert dat te geloven en zegt dat ze persoonlijk borg staat voor het feit dat Jane Frank koud laat. Knightley is gekrenkt omdat Emma hem niet ziet staan …

Bestel nu de dvd
Heb je de eerste afleveringen gemist? Je kunt de dvd van Emma (import met Engelstalige ondertiteling) nu bestellen in onze webshop. Let op: wij versturen je bestelling pas op 3 augustus.