pandpandz-bruiloftLizzie Bennet als zombie-slayer; wij van JaneAusten.nl kunnen er ons nog steeds niks bij voorstellen. Maar toch wordt er wereldwijd volop uitgekeken naar de verfilming van Pride & Prejudice & Zombies, de bestseller mash-up van Seth Grahame-Smith. Entertainment Weekly heeft een aantal nieuwe foto’s uitgebracht. De meest kuise hebben we bij dit bericht geplaatst.

Lily James
In Pride & Prejudice & Zombies moeten de dochters Bennet niet alleen op zoek naar een geschikte echtgenoot, maar moeten ze ook Longbourn beschermen tegen een invasie van zombies. Lily James (Downton Abbey, Cinderella) speelt in de film de rol van Lizzie Bennet. Sam Riley is te zien als Mr Darcy. De film draait vanaf februari 2016 in de bioscoop.

Big wink
Regisseur Burr Steers zegt in een interview met Entertainment Weekly dat hij ervoor heeft gekozen om de mash-up serieuzer op het grote doek te brengen dan dat veel mensen zullen verwachten. Hij zegt: “The idea was that it was Pride and Prejudice set in this alternate world and then for everyone to play it straight. (…) The movie’s big wink is that there is no big wink.”

Meer foto’s
Ben je benieuwd naar de andere foto’s? Kijk dan op de website van Entertainment Weekly.