mansfield-with-loveNou ja, helemaal nieuw is ie niet meer. Maar dat maakt From Mansfield with Love niet minder de moeite waard om te bekijken. In deze videoblog (vlog) à la The Lizzie Bennet Diaries zien we een moderne Fanny Price (Frankie in deze versie) die met videoberichten haar broer Will op de hoogte houdt van haar leven en belevenissen. Mansfield Park is in deze serie een hotel van de familie Bertram en Fanny is het arme nichtje dat de bedden op mag maken en mag stofzuigen.

Theatergezelschap
We weten dat Amerikanen erg goed zijn in het maken van dit soort literaire vlogs (behalve The Lizzie Bennet Diaries was ook Emma Approved een internet-hit). Maar het is leuk om de Engelsen het zelf ook eens te zien doen. Deze vlog wordt gemaakt door het theatergezelschap Foot in the Door. Meer weten? Kijk op de website van deze webserie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de eerste aflevering van From Mansfield with Love? Je kunt ‘m hieronder bekijken. En als het bevalt, kan je meteen doorkijken, want er zijn er inmiddels 22!