emma_approvedHeb je genoten van de Youtube-serie The Lizzie Bennet Diaries? De makers ervan lanceerden gisteren de eerste aflevering van Emma Approved, een serie gebaseerd op Jane Austens Emma. Je kunt de aflevering onderaan dit bericht bekijken. Wij vinden het nu al leuk!

Lifestyle adviseur
Net als The Lizzie Bennet Diaries speelt Emma Approved zich in deze tijd af. Emma Woodhouse is mooi, slim, briljant en erg succesvol. Ze werkt als lifestyle-adviseur bij de Highbury Lifestyle Group en heeft overal verstand van; ze weet zelfs de succesvolle Ryan Weston te koppelen aan de al even ambitieuze Annie Taylor. In de eerste aflevering maken we kennis met een collega van Emma: Alex Knightley. Natuurlijk weten we welke kant dat op gaat, de vraag is alleen: hoe?

Je kunt via de website van Emma Approved of via de bijbehorende Facebook-pagina op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen. Hier is aflevering nummer 1: