Reisgids Het Engeland van Jane AustenDe reisgids Het Engeland van Jane Austen is nu ook als ebook verkrijgbaar. Voor slechts € 8,99 kun je de gids op je e-reader lezen. De ebook-versie is een ‘uitgeklede’ versie van de papieren gids; kaarten zijn er wel in opgenomen, maar foto’s niet.

Je kunt het ebook bestellen via onder andere Bol.com. Op zoek naar de papieren versie (bijvoorbeeld als leuk kerstcadeau voor een Austen/Engeland-liefhebber)? Die vind je bij Bol.com, in de betere boekhandel en in onze webshop.

Over de reisgids
Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Jane Austen hebben gehoord – een van Engelands grootste auteurs, met klassiekers als Pride and Prejudice, Emma en Mansfield Park. Met de groei van haar populariteit is ook het toerisme rondom Jane Austen toegenomen. De cottage in Chawton, waar zij drie boeken schreef, staat natuurlijk boven aan de lijst van iedere Janeite, net als haar graf in Winchester, de stad Bath en het romantische kustplaatsje Lyme Regis. Maar niet alleen de plaatsen die Jane Austen zelf bezocht trekken Austentoeristen, ook de locaties – landhuizen, dorpen, natuur – die gebruikt zijn voor de verfilmingen worden jaarlijks overspoeld door bezoekers.

Deze reisgids is een handig hulpmiddel voor het samenstellen van je eigen Jane Austen-reis en leidt je naar de mooiste plekjes van Engeland.

Meer lezen?
De reisgids heeft ook een eigen website. Lees hier meer over de gids.