Reisgids Het Engeland van Jane AustenWil je graag eens meer horen over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen? Of over de filmlocaties uit de beste verfilmingen van haar boeken, en de totstandkoming van mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen? Kom dan naar een van mijn lezingen! Ik heb er voor 2014 nog twee op het programma staan. Op zondag 14 december in het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht en op dinsdagavond 16 december in de bibliotheek van Kortenberg (België). Kom je ook?

Dordts Patriciërshuis in kerstsfeer.

Dordts Patriciërshuis in kerstsfeer.

Dordrecht
Dordts Patriciërshuis, zondag 14 december van 14.00 tot 17.00 uur. In het eerste deel van de lezing vertel ik over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen, na de pauze hoor je alles over de bijzondere filmlocaties die voor de verfilmingen van haar werk zijn gebruikt. En in de pauze genieten we van een heerlijke high tea. Deze keer met ‘bubbels’ ter ere van de naderende kerstdagen. Het Dordts Patriciërshuis is op deze zondag al helemaal in kerstsfeer! Koop nu een kaartje >>

Kortenberg
Bibliotheek Kortenberg, dinsdag 16 december, 20.00 tot 22.00 uur. Net als in het Dordts Patriciërshuis vertel ik voor de pauze over de totstandkoming van de reisgids en de plekken die Jane Austen kende. Na de pauze is het de beurt aan de mooie landhuizen die gebruikt zijn in verfilmingen. Bij de toegangsprijs van € 5 is een drankje inbegrepen. Koop nu een kaartje >>