pandp95Woon je in of in de buurt van Muiderberg en heb je zin in een avondje Austen? Ga dan op donderdagavond 30 oktober naar de lezing van José Roeken in De Rijver in Muiderberg. De avond wordt georganiseerd door de bibliotheek van Muiderberg. Die schrijft:

Het eerste deel van de avond is gewijd aan het leven van de schrijfster. Aan de hand van fragmenten uit films die over haar leven zijn gemaakt wordt o.a. gesproken over haar familie, karakter, liefdes en literaire betekenis. Na de pauze komen de zes grote romans aan bod: Sense and Sensibility, Pride and Prejudice, Mansfield Park, Emma, Persuasion en Northanger Abbey. Daarbij worden fragmenten vertoond uit televisieseries en speelfilms die van deze romans gemaakt zijn. Speciale aandacht is er voor Mr. Darcy, de romantische held van Pride and Prejudice.

Datum: donderdag 30 oktober 2014
Locatie: De Rijver, Nienhuis Ruyskade 26, Muiderberg
Ontvangst 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur

Lees meer over de lezing en hoe je je kunt aanmelden op de website van de bibliotheek.