highland-hallBen jij fan van Downton Abbey? Doe dan mee aan onze prijsvraag. Vandaag verschijnt bij uitgeverij Voorhoeve de roman Highland Hall – De gouvernante van de Amerikaanse schrijfster Carrie Turansky. En wij mogen twee exemplaren met bijpassend linnen tasje verloten!

20e eeuw
Highland Hall – De gouvernante is het eerste deel van een serie over een Engels landhuis aan het begin van de 20e eeuw. Een boek voor de liefhebbers van Downton Abbey, zo schreef de uitgever ons: De gouvernante is een roman met een sterke verwantschap met het populaire, Britse kostuumdrama Downton Abbey en bevat dezelfde goed uitgewerkte personages en bijfiguren.

highland-hall3Het verhaal
Engeland, 1911. De 27-jarige Julia Foster keert met haar ouders terug uit India wanneer haar vader ernstig ziek wordt. Weer terug in Engeland neemt Julia een baan aan als gouvernante op het landgoed Highland Hall om haar ouders te ondersteunen. Daar krijgt ze te stellen met vier verwende en ongemanierde kinderen.
In de financieel zware tijden moet de heer van Highland Hall, Sir William Ramsey, alles uit de kast halen om het landgoed te redden van de ondergang. Het laatste wat hij nodig heeft is een daadkrachtige gouvernante die het hele huishouden onder handen neemt. Tot hij inziet dat Julia’s hervormingen weleens de redding van Highland Hall kunnen betekenen.

Doe mee en maak kans!
Wil jij kans maken op een exemplaar van Highland Hall – De gouvernante met bijpassend linnen tas? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Het landgoed Highland Hall doet sterk denken aan Downton Abbey, het landgoed uit de populaire televisieserie. Hoe heet het Engelse landhuis waar de serie wordt opgenomen?
Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 26 september. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag!