ramshaw-rocksVind je het leuk om meer te horen over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen? Kom dan naar een van mijn lezingen! Ik heb er dit najaar vijf op de planning staan, hopelijk ook bij jou in de buurt. De agenda ziet er als volgt uit:

20 september 2014 van 14:00 tot 17.00 uur, Tuks Theehuis in Tuk, Overijssel (nabij Steenwijk). Lezing met high tea. In het eerste deel van de lezing vertel ik over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen, na de pauze hoor je alles over de bijzondere filmlocaties die voor de verfilmingen van haar werk zijn gebruikt. En in de pauze genieten we van een heerlijke high tea. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips voor je eigen Austen-pelgrimage. Meer informatie en aanmelden>>

12 oktober 2014 om 14:00 uur, Dordts Patriciërshuis, Dordrecht. Lezing met high tea. Helaas, deze lezing is al vol.

16 november 2014 om 14:00 uur, Dordts Patriciërshuis, Dordrecht. Lezing met high tea. Deze middag heeft hetzelfde programma als in Tuk. Je kunt je nu aanmelden via de website van het Dordts Patriciërshuis. Wacht niet te lang, want de twee eerdere lezingen op deze locatie zaten heel snel vol!

24 november 2014 om 14:00 uur, Bibliotheek Den Bosch. Deze lezing van twee keer 30-45 minuten doe ik samen met met José Roeken van Austen Tales. De bibliotheek zorgt voor lekkers in de pauze, zo is ons beloofd. Kom je ook naar deze leuke middag? Meld je dan aan via de website van de bieb.

16 december 2014 om 20:00 uur, Bibliotheek Kortenberg (België). Het duurt nog even, maar als je er zeker bij wilt zijn, bestel dan nu je kaarten voor deze lezing! Het programma is twee keer 30-45 minuten en een pauze. Deelname kost 5 euro (inclusief drankje). Opgeven kan via telefoon (+32)2/755 22 80 of mail: uitbalie@kortenberg.be. Graag vermelding van het aantal personen.

Ik hoop je op een van deze bijeenkomsten te zien!

portret_karin_quint2Karin Quint (1976) is freelance journalist en fotograaf. Na haar studie journalistiek schreef zij ruim zes jaar voor regionale dagbladen. Als freelancer (sinds 2005) werkte zij o.a. voor NRC.Next, NRC Handelsblad, het Financieele Dagblad en magazine Sprout.
In 2009 richtte zij de website JaneAusten.nl op, de Nederlandstalige website over Jane Austen. In 2012 besloot ze een Jane Austen-reisgids te schrijven; met haar Suzuki Swift reisde ze in 2013 enkele maanden door Engeland. Het Engeland van Jane Austen wordt in april 2014 uitgegeven door Dominicus.