becomingjane-soestdijkOp donderdag 28 augustus kun je een hele bijzondere vertoning van de film Becoming Jane meemaken. Die avond wordt in de paleistuin van Paleis Soestdijk de film op groot scherm vertoond. Je kunt picknickkleden of je eigen tuinstoel meenemen. Toegang kost 13 euro.

Andere films
Becoming Jane is niet de enige film die volgende week bij Soestdijk wordt vertoond. Op woensdagavond is de film Cheri (met Michelle Pfeiffer in de hoofdrol) te zien en vrijdagavond wordt Easy Virtue (met Colin Firth) gedraaid. Meer informatie over deze avonden vind je op de website van het paleis.
Lees je de Gooi- en Eemlander? Dan kun je met korting kaarten kopen. Dat kan via de site van Artifex. We weten niet of je ook via deze site kunt kopen als je geen lezer bent van de krant, maar het is het proberen waard!

Over Becoming Jane
Becoming Jane is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Spence. Daarin suggereert Spence dat Jane Austens vermeende eerste liefde, Tom Lefroy, een belangrijke inspiratiebron is geweest voor haar werk. In de film zien we Anne Hathaway als de levendige jonge Jane en James McAvoy als de wereldwijze Tom Lefroy. Nog niet in je collectie? De dvd is te koop in onze webshop.

Slecht weer?
Bij slechte weersverwachtingen worden de voorstellingen verschoven naar alternatieve data. Deze zijn als volgt:

Woensdag 27 augustus 2014 wordt: 1 of 2 september
Donderdag 28 augustus 2014 wordt: 1 of 2 september
Vrijdag 29 augustus 2014 wordt: 2 of 3 september