tuks-high-teaOp zaterdag 20 september geef ik (Karin Quint) een lezing over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen in het gezellige Tuk’s Theehuis in Tuk (in de buurt van Steenwijk, Overijssel). In de pauze wordt een lekkere high tea gereserveerd. Je kunt je nu aanmelden voor deze middag!

Programma
De lezing begint om 14.00 uur. In het eerste deel van de lezing vertel ik over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen, na de pauze hoor je alles over de bijzondere filmlocaties die voor de verfilmingen van haar werk zijn gebruikt. En in de pauze genieten we van een heerlijke high tea. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips voor je eigen Austen-pelgrimage.

Aanmelden
De lezing wordt georganiseerd door Engeland- en Austen-liefhebber Henk-Jan van der Veen. Deelname kost € 22,50. Aanmelden kan via het formulier onderaan dit bericht. Je ontvangt daarna een e-mail met betalingsgegevens om de reservering definitief te maken en een routebeschrijving.

Over de locatie
Tuk’s Theehuis is gevestigd in een meer dan honderd jaar oude boerderij in het Overijsselse dorp Tuk. De laatste bewoners verlieten het huis in 1998, sindsdien is het in gebruik door Staatsbosbeheer en verschillende andere organisaties. In 2004 opende Tuk’s Theehuis zijn deuren.

Reisgids
Het is mogelijk, voor wie dat wil, om voor of na de lezing de reisgids ter plekke aan te schaffen, ik neem een voorraadje mee. Wil je zo lang niet wachten? Bestel ‘m dan in onze webshop!

Meld je nu aan

Ja, ik kom graag naar de lezing!

* verplicht veld