De erfgename van Winterwood

Nog ruimte in je vakantiekoffer voor een romantisch verhaal dat zich afspeelt in de tijd van Jane Austen? Uitgeverij Kok bood ons ter verloting drie exemplaren aan van De Erfgename van Winterwood, geschreven door Sarah E. Ladd. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

De uitgever schrijft:

“Helaas kan Jane Austen geen nieuwe romans meer schrijven, maar gelukkig zijn er na haar schrijvers opgestaan die met hun boeken zeker in de schaduw van deze beroemde Regency-schrijfster mogen staan. Julie Klassen was de eerste christelijke romanschrijfster die een historische roman over deze tijd schreef. Haar debuut Onvoorwaardelijk werd meteen een bestseller. Inmiddels heeft ze nog zes boeken geschreven, waarvan de laatste, De dansmeester, afgelopen februari is verschenen. Sarah E. Ladd is een nieuwe naam in dit genre. Haar debuut: De erfgename van Winterwood.”

Waar gaat het over?
Engeland, 1814. Amelia Barrett, de erfgename van een oud landgoed, belooft haar stervende vriendin dat zij voor haar dochtertje Lucy zal zorgen. Daarmee haalt ze zich echter de woede van haar familie en vooral van haar verloofde Edward op de hals. Amelia ziet nog maar één oplossing: ze zal trouwen met de vader van het kind, kapitein Graham, een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Maar voordat het zover komt, slaat het noodlot toe: Lucy wordt ontvoerd.

Doe mee en maak kans!
Wil jij kans maken op De erfgename van Winterwood? Doe dan mee met onze prijsvraag. Geef antwoord op de volgende vraag: in welk jaar speelt De erfgename van Winterwood zich af? Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met woensdag 2 juli. Let op, je mag een keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.