Mansfield Park title pageDeze week tweehonderd jaar geleden (om precies te zijn, op 9 mei 1814) verscheen Mansfield Park, Jane Austens derde boek. Om het 200-jarig jubileum te vieren heeft de Nederlandse Jane Austen Society verschillende Austen-deskundigen en -liefhebbers van over de hele wereld gevraagd om een artikel te schrijven over ‘hun’ Mansfield Park.

Fanny Price

Hazel Jones, Susannah Fullerton, José Roeken, Paul Franssen en anderen waren al te lezen op de website van de Society. Sinds dit weekend staat er ook een artikel op van Karin Quint, beheerder van deze website en auteur van de reisgids Het Engeland van Jane Austen. Je kunt ‘Fanny Price; to like or not to like’ nu lezen.

Prijsvraag
De society houdt ook een giveaway waarmee je de reisgids Het Engeland van Jane Austen kunt winnen. Lees op de website van JASNL hoe jij kunt meedoen!