Lezing Het Engeland van Jane AustenAfgelopen zondagavond was Karin Quint, beheerder van deze site en auteur van Het Engeland van Jane Austen, te gast bij het Radio 1 programma Met het oog op morgen. Samen met voormalig journaliste/radio- en televisiepresentatrice Maartje van Weegen sprak zij over Jane Austen en de reisgids. Het interview is nu via deze link terug te beluisteren.

Boekpresentatie
Aanstaande zaterdag (3 mei) is de officiële boekpresentatie van Het Engeland van Jane Austen. Karin Quint zal dan het eerste exemplaar uitreiken aan Maartje van Weegen. Dit gebeurt in Boekhandel Los, Nassaulaan 33 in Bussum om 14.00 uur. Je bent van harte welkom!

Lezing
Aansluitend, om 15.00 uur, is er een lezing. Deze is helaas al vol, maar niet getreurd: om 16.00 is er een tweede lezing waar je nog (gratis) kaarten voor kunt bestellen. Dit kan telefonisch (035-6917678) of via e-mail (info@boekhandellos.nl)
Meer informatie over de lezing vindt je in ons vorige bericht.