Karin Quint bij Boekhandel Los in Bussum

Karin Quint bij de aankondigingsposter in de etalage van Boekhandel Los.

Nog geen plannen voor zaterdagmiddag 3 mei? Kom dan naar Bussum!
Bij Boekhandel Los in Bussum (Nassaulaan 33, 5-10 minuten lopen vanaf het station) is het dan Austen-middag. Karin Quint, auteur van de reisgids Het Engeland van Jane Austen, en José Roeken van Austen Tales geven een lezing over Het Engeland van Jane Austen.

De lezing begint om 15.00 uur. Deelname is gratis, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is moet je je wel even van tevoren opgeven. Dat kan telefonisch (035-6917678) of via e-mail (info@boekhandellos.nl).

Tijdens de lezing, die ongeveer een halfuur tot drie kwartier duurt, krijg je meer te horen over Jane Austens leven, de totstandkoming van de reisgids en bijzondere locaties die je zeker niet mag missen. Uiteraard kun je de reisgids ter plekke aanschaffen en laten signeren en kun je al je vragen stellen over reizen in de voetsporen van Jane Austen. Karin en José hopen dat je erbij bent!