Austenland nu op Nederlandse dvdDe Nederlandse dvd (dus met Nederlandse ondertiteling) van de Amerikaanse romantische komedie Austenland ligt vanaf woensdag 16 april in de winkels. Je kunt de dvd helaas (nog) niet in onze webshop kopen, maar wel bij Bol.com.
Austenland gaat over de Amerikaanse Jane Hayes die naar Engeland gaat om in Austenland een eigen Austen-ervaring te beleven. Op de website van Bol.com staat:

Jane Hayes’ (Keri Russell) adoratie voor Jane Austen staat haar liefdesleven in de weg. Om voor één keer de heldin in haar eigen verhaal te zijn, geeft ze al haar spaargeld uit aan een trip naar Austenland, een excentriek resort waar de gasten worden ondergedompeld in de Regency-periode. Gewapend met bonnet, korset en borduurwerkje doet Jane haar uiterste best om geen oude vrijster te worden, maar ze voelt niet goed aan waar de fantasie ophoudt, en de werkelijkheid, en misschien wel de liefde, begint. Een heerlijke romantische komedie met schitterende rollen van Jennifer Coolidge (Legally Blonde) en Jane Seymour (Wedding Crashers).

De Engelse dvd (zonder NL ondertiteling, maar wel met extra’s) vind je wel in onze webshop.
Heb je de film al gezien? Wij zijn benieuwd naar je mening, laat hieronder een berichtje achter!