pemberley-boekBij uitgeverij Boekerij verschijnt op 7 maart het boek Pemberley van P.D. James, de Nederlandse vertaling van Death Comes to Pemberley. Wij mogen van De Boekerij maar liefst vijf exemplaren weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef in het formulier onderaan dit bericht antwoord op de volgende vraag:
De echtgenoot van Lydia Bennet speelt een belangrijke rol in Pemberley. Hoe heet deze schavuit?

Waar gaat het boek over?
Pemberley is een vervolg op Pride and Prejudice, maar dan niet die van de romantische soort. In dit misdaadverhaal wordt er een moord gepleegd op het landgoed van de Darcy’s. Wie heeft het gedaan?
Om het geheugen nog even op te frissen, de beschrijving van de uitgever:

Het is 1803, zes jaar nadat Elizabeth en Darcy trouwden en hun leven op het monumentale Pemberley begon. Ze hebben twee flinke zonen en hun geliefde familieleden wonen vlakbij. De voorbereidingen voor het jaarlijkse herfstbal zijn in volle gang.

Maar de avond voor het bal wordt verstoord door de komst van Elizabeths zus Lydia, die hysterisch gilt dat haar man is vermoord. Zal dit het idyllische leven van de bewoners van Pemberley voorgoed verstoren?

P.D. James wekt de wereld van Pride and Prejudice tot leven in een briljant misdaadverhaal, zoals alleen zij dat kan schrijven.

Doe mee aan de prijsvraag!
Wil jij dit boek winnen? Doe mee aan onze prijsvraag! Vul onderstaand formulier in en kies het juist antwoord.
Je kunt meedoen tot en met woensdag 26 februari. Let op: je mag maar een keer meedoen (dubbele inzendingen worden verwijderd), maar je mag natuurlijk wel ouders, vrienden, familie, collega’s en kennissen inschakelen om voor jou deze prijs te winnen. Op 27 februari wordt er geloot onder de goede inzendingen.

Sorry, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen.