dinner-mr-darcy1Met de Sint in het land en nog maar een maand te gaan tot de Kerst ben je natuurlijk naarstig op zoek naar cadeautjes. Voor op je eigen verlanglijstje of voor een ander. Goed nieuws: onze webshop is momenteel tot de nok toe gevuld!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk zachte Pride and Prejudice-deken om deze koude wintermaanden door te komen?
Of een sjaal en handschoenen? Ook hebben we een aantal mooie woonaccessoires (fotolijstjes, doosjes), een Pride and Prejudice-hoes voor je iPad, sieraden om je feestoutfit the complementeren en bergen dvd’s om de lange donkere avonden te vullen.

Nog op zoek naar een goed recept voor een kerstmaaltijd? Daar kan Mr Darcy je bij helpen. In onze webshop vind je het boek ‘Dinner with Mr Darcy‘, met meer dan zestig recepten. White soup, anyone?