Het klassiek ensemble Café Haydn gaat terug naar de tijd van Jane Austen.

Het klassiek ensemble Café Haydn gaat terug naar de tijd van Jane Austen.

Het klassiek ensemble ‘Café Haydn’ gaat zaterdag 23 november wederom terug naar de tijd van Jane Austen, dit keer in Kasteel Keukenhof in Lisse. Eerder deze maand trad het ensemble al eens op in het Dordts Patriciërshuis met ‘Tea with Jane Austen’

In dit programma roept Café Haydn de sfeer op van een muziekavondje bij de eind-18e eeuwse gegoede burgerij. Daar hoort natuurlijk een kopje thee en een rozencake bij. Op het programma staan werken van uiteraard Haydn – een tijdgenoot van Jane Austen – en muziekstukken die populair waren tijdens Jane Austens leven, zoals The Shrewsbury Lasses en The Comical Fellow.

Het concert in Kasteel Keukenhof begint om 20.15 uur, het kasteel is open vanaf 19.30 uur. Meer informatie over kaartverkoop en de locatie vind je op de website van Kasteel Keukenhof.