longbourn-hbJo Baker geeft in haar boek Longbourn een indringend inkijkje in het leven van de bedienden van de familie Bennet. Hoe zag het er ‘below stairs’ uit in Pride and Prejudice? Nieuwsgierig? We mogen van Transworld Publishers een exemplaar van Longbourn weggeven. Lees verder en doe mee met onze prijsvraag!

Meeslepend
In Jane Austens boeken komen bedienden niet of nauwelijks voor. Toch speelden ze achter de schermen een belangrijke rol. In de roman Longbourn laat Jo Baker op meeslepende wijze zien hoe het leven voor de bedienden in Longbourn eruit moet hebben gezien. Het boek kreeg voor het gepubliceerd werd al de nodige aandacht: de filmrechten werden verkocht aan Random House Studios en Focus Features. Onze medewerker Karen Holt schreef een boeiende recensie over Longbourn; die staat vanaf vrijdag op deze site.

Winnen?
Wil jij dit bijzondere boek winnen? Doe mee aan onze prijsvraag! Vul onderstaand formulier in en kies het juist antwoord.
Je kunt meedoen tot en met woensdag 6 november. Let op: je mag maar een keer meedoen (dubbele inzendingen worden verwijderd), maar je mag natuurlijk wel ouders, vrienden, familie, collega’s en kennissen inschakelen om voor jou deze prijs te winnen. Op 7 november wordt er geloot onder de goede inzendingen.

Sorry, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen!