Mrs-BennetHeb je de afgelopen dagen de BBC-serie Pride and Prejudice gevolgd? Schiet dan vrijdag niet in paniek als je in plaats van Elizabeth en Darcy een paar zwetende tennissers om 17.35 op Nederland 2 ziet. De laatste aflevering van Pride and Prejudice wordt aanstaande maandag 8 juli uitgezonden, om 17.35 op Nederland 2.

Geen zin om te wachten? Bestel dan vrijdag 5 juli vóór 16.00 uur de dvd in onze webshop en hij gaat diezelfde middag nog met de post mee. Als PostNL zijn best doet, valt hij zaterdag bij je in de bus en kun je meteen verder kijken.

Twee versies
We hebben de serie in twee versies te koop: met Nederlandse ondertiteling maar zonder extra’s, of de Engelse Special Edition dvd (zonder NL ondertiteling maar met een 30 minuten durende documentaire en gerestaureerd beeld, dus lekker scherp en fris).

Bestel hier de dvd met NL ondertiteling
Bestel hier de special edition dvd