Aanstaande zaterdag 3 november is het museumnacht in Amsterdam. Net zoals vorig jaar zal de Living History Group van de Jane Austen Society die avond te vinden zijn in stadspaleis Geelvinck Hinlopen.
Op de website van de Nederlandse Jane Austen Society staat:

In stadspaleis Geelvinck Hinlopen is een groot aantal gasten uitgenodigd, waaronder Koning Lodewijk Napoleon en zijn echtgenote Hortense de Beauharnais, voor een soireé met dans, muziek, zang en poëzie. Burgemeestersdochter Johanna Albertina Geelvinck is tot hofdame benoemd van koningin Hortense en zal weldra naar het buitenland afreizen. Ter gelegenheid van Johanna’s vertrek is deze afscheidsavond in het sfeervolle stadspaleis op de Keizersgracht, met liederen van Olaf van Hees en Irina Zuboff en dansen door onze Jane Austen Society NL.

Meer informatie over kaartverkoop vind je op de website van de Jane Austen Society Nederland.

(c) Foto: Geelvinck Hinlopen