JA1205De nieuwe Jane Austen Knits, het magazine met breipatronen die geïnspireerd zijn op het werk en leven van Jane Austen, is vanaf vandaag te koop in onze webshop. Maar liefst 31 projecten nemen je terug naar Regency-Engeland. Brei je eigen Northanger Abbey Mittens of Mr. Knightley’s Tea Cozy! We hebben nog enkele exemplaren van de Jane Austen Knits zomereditie over. Koop beiden tegen de zeer aantrekkelijke prijs van € 25,– (zolang de voorraad strekt)! Je vindt ze in de webshop.
Verder hebben wij nog veel meer mooie nieuwe dingen binnen gekregen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een iPad jacket met Hugh Thomsons boekomslag van Pride and Prejudice? Ook geschikt voor de nieuwe iPad 4. Inmiddels hebben we ook alle maten van de truien en T-shirts van P&P weer op voorraad. Een geweldige Sinterklaas- of kerstcadeau, bekijk ze hier!
Van het Jane Austen Centre in Bath kregen we ook weer nieuwe producten binnen. Altijd je sleutels kwijt? Met het prachtige Jane Austen memobord gaat je dat niet meer gebeuren. En als je eens flink wil lachen, koop dan Jane Austens ‘History of England’, en zie hoe zij met veel humor in een paar bladzijden de geschiedenis van Engeland samenvat.