Julie Klassen, schrijfster van historische romans, is op zaterdag 22 september te gast op de Lees- en Luisterbeurs in De Reehorst in Ede. Om het bezoek van de schrijfster extra luister bij te zetten, zullen leden van de Living History Group van de Nederlandse Jane Austen Society in kostuum rondwandelen en dansdemonstraties geven.
Julie Klassen is als schrijfster geïnspireerd door Jane Austen en de Brontë-zussen. Eerder verschenen in Nederland onder andere ‘Onvoorwaardelijk’, ‘De Aporthekersdochter’ en ‘De stille gouvernante’. Haar nieuwste roman heet ‘De dienstmeid van Fairbourne Hall’ en werd vorige maand in Nederlandse vertaling uitgegeven door Uitgeverij Kok.
De Lees- en Luisterbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement van BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak. Op 22 september is er om 14.00 uur een Meet & Greet met Julie Klassen en wordt zij geïnterviewd door Jetty Huisman over haar werk. Aansluitend, om 15.00 uur geeft de Living History Group een dansworkshop.
Voor meer informatie en het complete programma, kun je terecht op de website van de beurs.