Of er echt fotomogelijkheden zullen zijn, dat weten we nog niet. Wel is nu bekend geworden dat Adrian Lukis, de onbetrouwbare maar o zo charmante George Wickham uit Pride and Prejudice 1995, aanwezig is tijdens het Jane Austen Festival in Bath. Op zondag 18 september zal hij samen met actrice Caroline Langrishe (o.a. van Judge John Deed) een aantal Austen dialogen opvoeren in The Assembly Rooms.

Het festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 14 tot en met zaterdag 22 september. Naast het optreden van Adrian Lukis staan er nog een aantal andere hoogtepunten op het programma. Uiteraard is er op de eerste zaterdag, 15 september, weer een grote promenade door de stad. Op woensdag 19 september wordt ’s avonds de musical Sense and Sensibility opgevoerd. Net als vorig jaar is er op de laatste vrijdag een gekostumeerd bal in The Pump Rooms. Zaterdag 22 september geeft biografe Paula Byrne, bekend van de documentaire ‘The Unseen Portrait’, een lezing.
Het hele programma is nu online te vinden op de website van het Jane Austen Centre. En kijk goed naar de foto die het programma siert, want daarop zie je een aantal forumleden!

Ook dit jaar is JaneAusten.nl weer voor een aantal dagen op het festival. Uiteraard brengen we weer uitgebreid verslag.
We zijn heel benieuwd welke JaneAusten.nl lezers we dit jaar tegen het lijf kunnen lopen. Laat een reactie achter als je gaat!