Inmiddels zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar voor dit evenement.
De proeverij en lezing over eten in Jane Austens tijd die op zaterdag 28 april in Utrecht wordt gehouden, is bijna uitverkocht. Er zijn nog slechts twee kaarten te koop! Wil je erbij zijn? Bestel dan voor 16 april de laatste kaarten.
De lezing wordt gegeven door neerlandica en culinair historica Christianne Muusers en vindt plaats in een prachtige 19e-eeuwse salon in het centrum van Utrecht van 14.00 – 16.30 uur.

In Jane’s boeken wordt er wel over voedsel gesproken, alleen niet erg uitgebreid zoals schrijvers na haar in de romantische periode deden. Ze aten het ontbijt, lunchten met koud vlees en na het diner was het weer tijd voor de scherpe gesprekken. Nu is je kans om meer te weten te komen over wat Jane, haar familie en de karakters uit haar boeken zouden eten in de 19e eeuw. Want wat is nou toch ‘white soup’ en waarom was Miss Bates er zo verrukt van dat er soep geserveerd werd op het ball in the Crown?

Je kunt kaarten bestellen door het formulier dat wij eerder plaatsten in te vullen. Mis het niet!