Met deze prijsvraag sluiten we onze Sense and Sensibility jubileumviering af. Speciaal hiervoor hebben Anke Werker (Lieve J) en schrijver/illustrator Daniëlle Schothorst een geweldige jubileum-illustratie gemaakt van Mop en Miep, de hoofdfiguren uit hun prentenboek-in-wording. Jij kunt deze illustratie winnen!
Samenwerking
Blij als ik brei is een inspirerende samenwerking tussen Anke Werker en illustrator en schrijver Daniëlle Schothorst. Anke Werker schreef het verhaal over twee schapen die elkaar op een mooie manier aanvullen. Daniëlle Schothorst maakt de illustraties, die met echt breiwerk worden aangevuld door Anke. Blij als ik brei wordt een prachtig en uniek prentenboek. Het gaat over Mop en Miep. Mop wil breien, alleen maar breien. Ze breit een eindeloos lange sjaal. Tot de wol op raakt. Gelukkig weet Miep raad.
Over Anke en Daniëlle
Daniëlle Schothorst (1971) is schrijver en illustrator. Haar werk verschijnt onder andere bij Kluitman, Zwijsen, Malmberg, Clavis en De Inktvis. Ze maakt prentenboeken, boeken voor beginnende lezers en jeugdromans. Regelmatig zijn haar illustraties te zien bij verhalen in Sesamstraat. Anke Werker (1972) is op JaneAusten.nl geen onbekende, als vaste columnist van Lieve J. Kijk voor meer informatie op www.danielleschothorst.nl en www.breiwerker.nl.
Speciaal voor JaneAusten.nl brachten ze de beide projecten van Anke samen in een afbeelding.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?
Beantwoord de volgende vraag:

Hoe bereidde Marianne zich voor op het feest dat zij in London bezocht en waar zij voor het eerst Willoughby weer ontmoette?

Vul onderstaand formulier in en wie weet kun jij Mop en Miep straks in jouw huis verwelkomen.
Je kunt meedoen tot en met vrijdag 4 november, 17.00 uur.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.