Vanaf vandaag kun je niet alleen voor de laatste nieuwtjes terecht op JaneAusten.nl, maar ook voor (een deel van) je Austen-aankopen! We hebben een eigen webshop geopend, met producten waarvan we hopen dat jij ze leuk vindt. Wat is er zoal te koop? We hebben een aantal unieke items die normaal gesproken alleen te koop zijn bij het Jane Austen Centre in Bath. Wat dacht je van die geweldig mooie Pride and Prejudice shopper, met illustratie van Hugh Thompson? Of het zilveren Jane Austen silhouet, voor aan je halsketting? Ook is er genoeg voor de Darcy-fans. We hopen deze bijzondere collectie binnenkort uit te breiden met meer exclusiefs vanuit Bath.
Daarnaast hebben we patronen te koop voor verschillende Regency-outfits, van het Amerikaanse bedrijf Reconstructing History. Voor patronen voor je daydress, evening gown, frock coat of regency trousers kun je vanaf nu bij ons terecht. Costumière Kass McGann heeft beloofd snel met meer regency-patronen te komen, die wij dan ook zeker zullen aanbieden.
Speciaal uit Italië hebben we bloedmooie briefpapier en kaartensets laten komen. De Flora-serie van Kartos is, voor zover wij weten, nergens anders in Nederland te koop. Chique en romantisch tegelijk, voor al je correspondentie!
Verder mogen boeken natuurlijk niet ontbreken, we hebben een klein aantal dvd’s en sieraden om je historische of hedendaagse outfit af te maken.
Kortingscode
Onze vaste website-bezoekers willen we natuurlijk graag in de watten leggen. Daarom krijg je in de eerste week 10% korting op al onze producten! Dat kan met de volgende kortingscode: JANLSHOP. Vul deze kortingscode in in het daarvoor bestemde veld (na je naam- en adresgegevens volgt het veld ‘Kortingscode’) en de korting wordt automatisch berekend. Let op: deze code is slechts geldig tot en met maandag 11 oktober.
We gaan de komende tijd de shop aanvullen met nog meer producten. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze winkelbrief. Heb je vragen over de webshop? Kijk dan vooral even op onze ‘Veelgestelde Vragen’-pagina.
Natuurlijk hebben we de shop van voor naar achter getest, maar de praktijk kan weerbarstig zijn. Mocht je tegen problemen aanlopen, laat ons dat vooral weten.
Wij wensen je veel winkelplezier!