Het leven van Elizabeth en Mr Darcy na hun huwelijk is in menig sequel al uitgebreid beschreven. Maar nog niet eerder (voor zover wij weten) door een man. In het boek ‘My Brother and I’ neemt schrijver Cornelis de Jong je mee naar het landgoed van de Darcy’s en zie je Pemberley door de ogen van een mannelijke ondergeschikte. JaneAusten.nl mag van de schrijver een exemplaar weggeven. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op dit bijzondere boek!
In My Brother and I maken we kennis met Edward Benton, leerling hoefsmid op Pemberley. Hij laat ons zien hoe het leven op het landgoed is voor het personeel van de Darcy’s en hoe de levens van de bewoners – zowel de Darcy’s als hun medewerkers – met elkaar verstrengeld zijn. Ook geeft hij ons een inkijk in hoe het met Elizabeth Bennet gaat, in haar nieuwe rol als vrouwe van Pemberley.
Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord onderstaande vraag:

Er zijn veel prequels, sequels en variaties op Pride and Prejudice geschreven. Noem er drie (met de naam van de schrijver).

Je kunt meedoen tot 9 oktober 2011 20.00 uur door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: je mag één keer meedoen. Als je meerdere keren inzendt, worden al je inzendingen verwijderd.

De namen van de winnaars worden op deze website bekendgemaakt en de winnaars krijgen per e-mail bericht.

Wil je meer weten over dit boek en de schrijver? Lees dan het boeiende interview van Maria Grazia met Cornelis de Jong.

Sorry, je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag!