Geniet jij ook zo van de illustraties van Rick de Haas bij de Lieve J columns ? Dan hebben we goed nieuws voor je! We gaan namelijk één van deze tekeningen gebruiken voor het enige echte Lieve J T-shirt. Deze T-shirts zullen via JaneAusten.nl te koop worden aangeboden.
We willen je graag laten meebeslissen over het uiteindelijke ontwerp. Daarom hebben we een keuze gemaakt van twee illustraties. Laat weten welke jij op een T-shirt wilt zien en maak kans op je eigen Lieve J T-shirt! We verloten een exemplaar onder alle inzendingen.
Je kunt kiezen uit de volgende illustraties:

Ten Thousand a Year

De meest gelukkige zwerfkat ter wereld! Als deze illustratie het wordt, zal Rick hem speciaal voor het T-shirt aanpassen. We zullen dan zien dat het Jane zelf is die de kat binnenhaalt.

Jane, Emily en Charlotte

Voor wie het venijn van de Brontë-zussen wel kan waarderen, is dit natuurlijk hét ontwerp!

Laat ons weten welke van de twee jouw favoriet is voor op een T-shirt door onderstaand formulier in te vullen. Je doet hiermee mee aan onze prijsvraag, maar je bent uiteraard niet verplicht om straks ook een T-shirt te bestellen.
Je kunt meedoen tot en met maandag 5 september, 20.00 uur. Daarna gaat Rick de Haas aan de slag en zijn de T-shirts binnen enkele weken via JaneAusten.nl te koop.

Let op: je mag één keer meedoen. Als je meerdere keren inzendt, worden al je inzendingen verwijderd.

De namen van de winnaar wordt op deze website bekendgemaakt en de winnaar krijgt per e-mail bericht.

Sorry, je kunt niet meer meedoen met deze prijsvraag.