Stel je voor dat de openingszin van Pride and Prejudice als volgt zou gaan: “It is a truth universally acknowledged that a single man in possession of a good fortune must be in want of a good romp and a good wife—although not necessarily from the same person or from the opposite sex.” Zou je dan verder lezen? In het onlangs verschenen boek Pride and Prejudice: Hidden Lusts van Mitzi Szereto, volgen we de belevenissen van Elizabeth Bennet, maar wijken deze behoorlijk af van wat we uit de klassieker van Jane Austen gewend zijn. De uitgever schrijft:

In Pride and Prejudice: Hidden Lusts, the entire cast of characters from Austen’s classic is here, caught with their breeches unbuttoned and their skirts raised high in this rewrite that goes all the way – and then some! Mr. Darcy has never been more devilish and the seemingly chaste Elizabeth never more turned on.

Mocht er ooit een prijs worden uitgereikt voor meest vreselijke boektrailer ooit, dan maakt de trailer van dit boek wat ons betreft een hele grote kans:

Wat vind jij van deze nieuwe bewerking van Pride and Prejudice? Geef je mening in onderstaande poll!
[polldaddy poll=”5154040″]
En je mag natuurlijk altijd je hart luchten in onderstaand reactieformulier 😉