Vorig jaar was het de bioscoopfilm From Prada to Nada, dit jaar is het televisiefilm Scents and Sensibility die het bekende werk van Jane Austen in een modern jasje laat zien. Vader Dashwood ligt niet op zijn sterfbed als deze film begint, maar wordt opgepakt wegens oplichting. De verwende dochters Marianne (Marla Sokoloff) en Elinor (Ashley Williams) moeten opeens zelf voor een inkomen zorgen. Elinor gaat aan de slag als concierge in een spa, Marianne werkt in een café. Als hun jongste zusje ziek wordt en dure medicatie nodig heeft, moeten de zussen op zoek naar andere bronnen van inkomsten. Marianne’s hobby, het maken van geurige lotions, blijkt uitkomst te bieden. En uiteraard komen de zussen op hun pad naar zakelijk succes ook nog wat eerbare en oneerbare heren tegen.
Deze televisiefilm zal later dit jaar of begin volgend jaar in Amerika te zien zijn. De trailer staat inmiddels online (zie onderaan dit bericht) en er is een Facebookpagina, zo lezen we op Austenblog.