Nooit begrepen waarom Anne Elliot in Persuasion niet meteen toehapte toen Kapitein Wenthworth haar de eerste keer ten huwelijk vroeg? Ga dan op 19 maart naar de Literaire workshop van de Nederlandse Jane Austen Society. Paul Franssen, Jane Austen-kenner van de Universiteit van Utrecht, legt dan onder andere uit waarom de standsverschillen uit de tijd van Persuasion een match tussen Anne en haar kapitein ongewenst maakte. Maar ook andere aspecten van het boek worden onder de loep genomen.

Interesse?
Aanvangstijd: 13.15 uur (zaal open 13.00 uur)
Locatie : Noorderlichtkerk, Shalomzaal
Adres: Bergweg 92/B, 3707AE Zeist
Kosten: 7 euro per persoon
Reserveren noodzakelijk: via info@janeaustensociety.nl of de Hyves-pagina (let op: dit kan niet via JaneAusten.nl)
Deelname uitsluitend op basis van vooruitbetaling.

Voor meer informatie over Paul Franssen: lees het interview dat JaneAusten.nl vorig jaar met hem had over de aanhoudende populariteit van Jane Austen. In de leeszaal vind je verder Franssens artikel Van kasteelroman tot feministisch manifest: Jane Austen en de media.