Heb je altijd al je eigen jurk/spencer jacket/petticoat willen maken, maar weet je niet hoe? Dan is dit je kans! In Utrecht en Heerlen gaan in januari weer Jane Austen naailessen van start!

Voor wie: de naailessen zijn voor iedereen die het leuk vindt om een Regency-outfit te maken. Naai-ervaring is absoluut niet nodig.
Wat: je kunt zelf kiezen welk onderdeel van je regency-garderobe je wilt maken. Je hebt wel een patroon nodig (deze zijn via internet te bestellen)
Wanneer: de lessen worden op zaterdagen gehouden. In Utrecht zal dit van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn, in Heerlen in overleg met de docente
Waar: Modevakschool Silke in Utrecht en Ensaid Modevakscholen in Heerlen
Wat kost het?: Per les van 3 uur betalen de deelnemers gezamenlijk € 90. Dat betekent: hoe meer er meedoen, hoe goedkoper het wordt! In Utrecht is er in totaal plek voor zeven deelnemers, in Heerlen voor zes. Voor beide naaicursussen heeft zich al een aantal mensen aangemeld.
Hoe vaak?: In Utrecht gaan we uit van 5 lessen, in Heerlen wordt het aantal lessen in overleg met de docente vastgelegd.

Heb je vragen of wil je je opgeven? Vul dan onderstaand contactformulier in.
[contact-form 3 “Naaicursus”]