Een aantal leden van het JaneAusten.nl Forum is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het maken van een regency-jurk, onder begeleiding van een professionele naaidocente. Voor het vervolg van deze naaicursus is één plaats vrijgekomen. Heb je altijd al je eigen jurk/spencer jacket/petticoat willen maken, maar weet je niet hoe? Dan is dit je kans!

Voor wie: de naailessen zijn voor iedereen die het leuk vindt om een Regency-outfit te maken. Naai-ervaring is absoluut niet nodig.
Wat: je kunt zelf kiezen welk onderdeel van je regency-garderobe je wilt maken. Je hebt wel een patroon nodig (deze zijn via internet te bestellen)
Wanneer: op de volgende zaterdagen zijn er lessen van 4 uur gepland: 22 mei, 19 juni, 26 juni, 3 juli
Waar: Modevakschool Silke in Utrecht, niet ver van het centraal station
Wat kost het?: € 17,15 per les van vier uur. Bij de eerste les betaal je voor alle lessen in een keer. Wanneer je een zaterdag niet kunt, kun je die les op een doordeweekse avond, in overleg met de docente, inhalen.

Heb je vragen of wil je je opgeven? Vul dan onderstaand contactformulier in.
[contact-form 3 “Naaicursus”]