Wie zich even wil verlekkeren, moet een kijkje nemen op de website van The Carte Noire Readers. Carte Noire is een koffiemerk dat, heel handig, zelfs een niet-koffiedrinker weet aan te zetten tot behoefte aan een warme slok. En dat allemaal dankzij het voorleestalent van Joseph Fiennes, Greg Wise, Dominic West en Dan Stevens. Deze heren lezen passages voor uit beroemde literaire werken. Uiteraard ontbreekt daar Jane Austen niet in.

“Are you sitting comfortably? Then I’ll begin.” *swoon*

Joseph Fiennes leest Sense and Sensibility

Greg Wise leest Persuasion

Dominic West leest Pride and Prejudice

Sense and Sensibility-favoriet Dan Stevens leest helaas geen Jane Austen voor, maar om zijn mooie blauwe ogen toch even een linkje naar zijn ‘Great Expexctations’.

Dan Stevens leest Great Expectations